Șocant! O angajată a Spitalului din Târgu Jiu a filmat scene XXX cu bolnavi psihici – VIDEO

Bolnavii internaţi în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târg-Jiu au ajuns bătaia de joc a cadrelor medicale care, de plictiseală, se amuză punându-i să se dezbrace și să se sărute. Toate scenele au fost filmate de o angajată, registrator medicale, chiar fiica concubinei managerului, care îi instiga pe bolnavi să facă acest lucru. La o lună de la acest incident șocant, filmulețul a ajuns în spațiul public și s-a aflat teribila poveste, precizează agerpres.ro.

Imaginile arată că, printre gratiile care separă bărbații de femei, gratii care au fost făcute tocmai pentru a preîntâmpina situații de acest gen, având în vedere că aici sunt internați bolnavi care nu au discernământ, o salariată îndeamnă un pacient și o pacientă să facă sex.

În urma acestui incident grav, șefa Secţiei de Psihiatrie a SJU a fost destituită, iar asistenta șfă de la Psihiatrie a fost detașată la Cardiologie.

.”La Secţia Psihiatrie am fost anunţaţi că o să apară un film cu ce s-a întâmplat acolo, în secţie. Noi ştiam de acest film, că o să apară public. Să ştiţi că noi ştiam de acest film, nu o să vă povestesc de el, dar noi, Comitetul Director, ne-am dus în cadrul acestei secţii, am adunat toată secţia, în funcţie cu şefa secţiei şi cu asistentul şef şi întreg personalul şi le-am pus în vedere că nu este normal ca în timpul programului de lucru să accepte sau să se facă că nu văd aceste lucruri. Totodată, împreună cu directorul tehnic am luat măsură să mai punem încă un grilaj, să intervenim administrativ pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple şi, totodată, am luat măsura destituirii şefului de secţie având în vedere mai multe aspecte pe care le avem sesizate”, a spus Gigel Capotă, managerul spitalului.

 

https://youtu.be/9mjdaHsGIJo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *