ȘOCANT. O fetiță luată cu forța pentru a fi trimisă în SUA. Mafia adopțiilor, REÎNVIE? (VIDEO ȘOCANT)

O fetiţă de 8 ani a fost luată cu forţa de la familia care o avea în plasament din oraşul Baia de Aramă (Mehedinţi). Sorina a fost luată de o familie din Craiova, stabilită în SUA, care a obţinut adopţia acestuia. Pentru că fetiţa s-a ataşat de familia care a îngrijit-o până acum şi a refuzat să plece cu părinţii adoptivi, aceştia au obţinut o hotărâre judecătorească executorie de la Curtea de Apel Craiova. Astăzi, 21 iunie, părinţii adoptivi au venit la Baia de Aramă şi în prezenţa unui procuror şi unui echipaj de mascaţi au luat fetiţa cu forţa din casei familiei care a crescut-o.

„Aceasta este procedura. Acolo are loc o percheziţie domiciliară, sub coordonarea unui procuror de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Mascaţii sunt prezenţi pentru că este foarte lume acolo, nu să intervină în forţă” a declarat Karin Stoian de la IPJ Mehedinţi pentru Ziarul de Meehdinţi. Sorina este crescută de familia din Baia de Aramă de la vârsta de 9 luni.

Date șocante ies la iveală însă. Fetița ar fi fost înfiată în SUA de o familie care ar avea încă un copil care are urgent nevoie de un transplant de rinichi, iar Sorina ar fi fost supusă testelor de compatibilitate și ar fi fost pozitive. Familia adoptivă ar fi plătit pentru fetită 30.000 de euro.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *