ȘOCANT: Sancțiune simbolică pentru un polițist care a REFUZAT să oprească o crimă

Ca la noi la nimeni! Uciderea unui om s-a lăsat cu o sancțiune simbolică pentru un polițist. Este anchetă internă la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș după oribila crimă de la Sânandrei. La finele lunii ianuarie, Doru Sebastian Munteanu a tăiat cu drujba ușa casei în care locuia Mihai Laiu și l-a tăiat pe bărbat de viu.

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, cei doi s-ar fi certat de la o mașină pe care victima i-ar fi vândut-o autorului faptei. Nemulțumit că vechiulul are defecțiuni, Munteanu l-a somat de mai multe ori pe Laiu să îi restituie banii, însă victima a refuzat, astfel că păgubitul a luat legea în propriile mâini și a decis să îl ucidă pe bărbat.

Munteanu a tăiat cu drujba ușa casei în care locuia victima. Îngrozit, Mihai Laiu ar fi cerut ajutor la 112. În prezent, la IPJ Timiș se desfășoară o anchetă privind modul în care s-a intervenit în acest caz. Victima a sunat îngrozită la 112, iar apelul a fost redirecționat spre un polițist. Acesta i-a spus victimei să se ducă la somn pentru că sunetul de drujbă se aude de la vecini. Câteva zeci de minute mai târziu, bărbatul a murit în cel mai oribil mod cu putință, fiind tăiat de viu. Agresorul nu s-a oprit aici, ci i-a urmărit întreaga familie, pentru a o ucide. Doar că, în urma anchetei, polițistul de la 112 a fost sancționat prin mutarea de la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *