ȘOCANT. Și-a Ucis Copilul Crezând Că Este…Diavolul

Scene șocante într-o localitate din Dolj! O femeie de 33 de ani și-a ucis în plină noapte băiețelul de numai 3 ani, întrucât, susține ea, a crezut că este…diavolul. Irina Pleșa mai are alți doi copii și este asistent social. Femeia nu era cunoscută ca având probleme psihice. Ea a fost reținută și urmează să fie prezentată în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Anchetatorii urmează să-i facă și o expertiză psihiatrică pentru a vedea dacă femeia avea discernământ în momentul comiterii oribilei crime. Soțul femeii este jandarm și locuiesc în Craiova.

În cursul zilei de duminică, Irina Pleșa, în vârstă de 33 ani, împreună cu soțul său și cei trei copii ai familiei, în vârstă de opt, trei și un an, au mers în vizită la părinții femeii, în localitatea doljeană Unirea. Seara, la culcare, femeia s-a retras într-o cameră cu băiețelul în vârstă de trei ani. În timpul nopții,femeia s-a trezit brusc și și-a sugrumat copilul, după care a aprins becul în cameră, și-a trezit soțul și i-a arătat ce a făcut.
„A povestit faptul că l-a văzut pe Diavol în pat, lângă ea și a vrut să îl omoare. A fost reținută și va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, se va solicita și o expertiză medicală la INML București’, a precizat Magdalena Bădescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.