ŞOCANT. Un pedofil a încercat să răpească o fetiţă din parc!

Constantin Vasile, în vârstă de 39 de ani, se numește bărbatul care, miercuri, a încercat să răpească o fetiță dintr-un parc din Slatina, pentru a o agresa sexual. Individul nu este la prima abatere de acest fel, în 2016 fiind arestat exact pentru acest gen de infracțiune.

Atunci, agresorul a fost reținut în urma plângerii unei bătrâne care l-a prins pe individ în timp ce încerca să îi molesteze nepoţica de 8 ani în scara unui bloc.

Întâmplarea a avut loc la doar câteva zile după ce mai agresase sexual o altă fetiță, de numai șase ani, din Trivale (Pitești, județul Argeș). Din păcate, atunci, bărbatul a reușit să îşi ducă treaba la capăt, fără să îl prindă nimeni, profitând și de faptul că victima se afla, alături de sora sa, în grija bunicului său surdo-mut. Astfel, individul a luat copilul de 6 ani de lângă bătrânul neputincios și şi-a văzut liniștit de apucăturile sale bolnave.

În total, la momentul arestării, tânărul avea șase plângeri înregistrate la nivel de municipiu, toate cu modul de lucru similar. Mai mult, cu doar o lună înainte, ieșise și de sub control judiciar sub care fusese pus pentru infracţiunea de furt chiar din spitalul de Pediatrie, de unde a sustras tableta unui copil.

Dar, pentru că a făcut o înțelegere cu familia micuţului pe care l-a jefuit de tabletă (chestiune permisă de noul cod penal), bărbatul nu a făcut puşcărie şi pentru această faptă, fiind doar pus sub control judiciar până la sfârşitul lunii mai.

În 2012, acesta a mai fost arestat după ce agresase alte șase fetițe, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, dar a stat doar 12 luni în spatele gratiilor, beneficiind de o clemență judecătorească, înainte de a ispăşi pedeapsa în întregime.

Potrivit oamenilor legii, Constantin Vasile stătea la pândă în zona blocurilor sau în parcurile mici şi punea ochii pe fetiţe care nu erau supravegheate corespunzător.

Odată ce atrăgea copiii în scările de bloc, bărbatul le prezenta totul sub forma unui joc, cu mai multe activități, le punea pe fetițe să își dea pantalonașii jos și își satisfăcea plăcerile.

Inițial, bărbatul a încercat să nege toate acuzațiile. La scurt timp însă, și-a schimbat declarația, susținând că era sub influența alcoolului în momentul agresiunilor.

Bărbatul și-a manifestat în mai multe rânduri disprețul față de lege și anchetatori, susținând că procurorii sunt de vină, că el ar vrea să îi dea zece ani de pușcărie, dar ei nu pot să îi dea atât!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *