ȘOCANT. Un primar din Olt și-a împușcat soția!

Incident șocant în Olt! Contabila Primăriei Poboru (29 de ani) din județul Olt a fost împușcată, în urmă cu puțin timp, de soțul ei, primarul comunei, Iulian Bărăscu, în timp ce acesta își curăța arma arma de vânătoare. Bărbatul a spus că femeia a fost rănită din greșeală.

Tânăra a fost transportată la spital din Slatina, iar medicii au dus-o direct în sala de operaţie. Ea a fost rănită în zona dintre cot şi umăr, iar chirurgii încearcă să îi salveze femeii mâna. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, iar edilul urmează să fie chemat la Parchet pentru audieri.

„Am fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, din comuna Poboru, despre faptul că o femeie sângerează în zona umărului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi din primele verificări au stabilit faptul că o femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, în timp ce se afla în locuinţă, ar fi fost împuşcată accidental de către soţul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Bărbatul este deţinător legal de armă de vânătoare. Femeia a fost transportata la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale’, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *