ŞOCANT. Un procuror face LIVE pe reţelele de socializare în timp ce conduce o mașină în care se află şi un minor. Cântă şi dansează! (VIDEO)

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș dă un adevărat recital în timp ce-și conduce propria mașină și cântă o melodie din folclorul maramureșean. Prinsă de ritmurile melodiei, procurorul Alina Mirea aplaudă în ritmul muzicii, luând mâinile de pe volanul autoturismul aflat în mers, în timp ce, pe locul din drepta, stă o copilă a cărei vârstă nu depășește 10 ani.

Imaginile postate pe pagina de FB a procurorului, sunt datate 7 iunie, dar pot fi văzute doar de prieteni. Cel puțin două dintre ipostazele în care apare „procuroarea cântăreață” contravin prevederilor Codului Rutier. Este vorba despre faptul că, pe distanțe mari și cu autoturismul în mișcare, procuroarera Mireea conduce fără să aibe aibe mâinile pe volanul autoturismului punând astfel în pericol atât viața sa, cât și a fetei aflate pe locul din dreapta față și care nu îndeplinește condițiile impuse de legislația în viagoare pentru a se afla pe acel loc.

VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *