ȘOCANT. Violator în serie, eliberat de PSD cu 1000 de zile mai devreme, a fost prins în flagrant când viola un minor!

Cristian-Georgel Alexandru, un bărbat de 39 de ani din Brăila, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a violat o fetiţă de 10 ani. Poliţiştii l-au prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale cu un alt minor.

Șocant este că bărbatul este recidivist, fiind condamnat în mai multe rânduri, tot pentru viol, iar o expertiză psihiatrică a stabilit că este pervers sexual, având „întârziere psihică şi vid emoţional”. Bărbatul şi-a petrecut mai toată viaţa la puşcărie. A fost condamnat pentru trei violuri şi pentru mai multe alte agresiuni sexuale. Obişnuieşte să acosteze femei pe stradă şi să masturbeze în faţa lor. Seria agresiunilor sexuale şi violurilor comise de Cristian-Georgel Alexandru a început în 2002, când poliţiştii au descoperit că acesta urmărea şi supunea la perversiuni sexuale copile care se plimbau pe Faleza Dunării din Brăila, printre acestea numărându-se şi eleve de la Colegiul Naţional „Gheorghe M. Murgoci”. Cu toate acestea el a fost eliberat în baza recursului compensatoriu promovat de PSD prin ministrul Justiției, Tudorel Toader, scăpând de aproape 1000 de zile de pușcărie.

În octombrie 2008, Cristian-Georgel Alexandru a atacat două eleve în grupul sanitar al Liceului „Anghel Saligny” cu un cuţit.

Câteva luni mai târziu, în acelaşi an, violatorul în serie a tăbărât asupra unei femei care mergea pe stradă şi a început să o mângâie pe fund, după care a început să se masturbeze în faţa ei, iar când victima îngrozită a încercat să scape cu fuga, a urmărit-o până în zona Gării CFR din Brăila.

Două adolescente de clasa a XI-a au fost următoarele sale victime în 2013. Individul a pătruns în incinta Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” din Brăila şi a început să se masturbeze în faţa fetelor, după care, în aceeaşi zi, a repetat gestul obscen cu alte două eleve de clasa a XII-a pe o stradă învecinată cu liceul. La scurt timp, obsedatul sexual a atacat o adolescentă de 18 ani pe strada Dorului din Brăila, a tras-o de păr şi i-a pus un cuţit la gât, după care a început să o pipăie. Înainte să plece, a lovit-o şi i-a furat 10 lei, pe care copila îi avea asupra sa. Ulterior a mai avut zeci de victime.

Anchetatorii care se ocupau de violurile şi agresiunile sexuale comise de Cristian-Georgel Alexandru l-au căutat aproape un an, reuşind să îl găsească în cele din urmă la o stână din judeţul Brăila. A fost condamnat ulterior la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie, dar în decembrie 2018 a fost pus în libertate de către Judecătoria Brăila, la propunerea comisiei de liberări condiţionate.

Ieri, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *