Șoferul Anti-PSD A Scăpat De Probleme!

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 3 au admis propunerea reprezentanților Brigăzii Rutiere a Capitalei de clasare a dosarului deschis în cazul lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate cu numere M…PSD, astfel că dosarul a fost închis.

După ce inițial Brigada Rutieră a Capitalei a deschis dosar penal pentru fapte în cazul lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate cu numere M…PSD și i-au reținut permisul acestuia, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunţat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei, ulterior ei au propus clasarea dosarului.

Anchetatorii au clasat dosarul deschis pe numele lui Răzvan Ștefănescu, șoferul al cărui număr de înmatriculare anti-PSD a născut un scandal fără precedent în România. El va putea circula cu numerele permanente ca urmare a faptului că autoritățile suedeze i-au retras numerele cu mesajul obscen.

Șoferul mașinii cu număr anti-PSD, care pe 30 iulie a rămas fără permis și fără plăcuțele de înmatriculare, a venit, din nou, astăzi dimineață la Poliție. Răzvan Ștefănescu speră să-și recupereze permisul de conducere, spunând că este șofer profesionist și documentul îi este absolut necesar. „Dacă Poliția mi-ar fi spus sau mi-ar fi dat o notă că trebuie să schimb plăcuțele personalizate, le-aș fi schimbat. Dar dacă le-aș fi schimbat de capul meu aș fi făcut o ilegalitate”, a declarat Răzvan Ștefănescu.

Poliția Română a făcut atunci precizări în scandalul plăcuțelor de înmatriculare care conțin un mesaj ofensator la adresa PSD. Șoferul a rămas fără permis și fără plăcuțele de înmatriculare și acuză Poliția că a făcut un abuz, întrucât a intrat legal în țară.

Numerele provizorii sunt valabile doar pe teritoriul țării și nu pot fi folosite fără accept pe teritoriul țării noastre, spuneau polițiștii.

Ei au admis că legea îi depășeste: Este o situație inedită!, a spus reprezentantul Poliției Rutiere. El a spus că se vor lua măsuri față de echipajele anterioare care nu au dispus sancționarea șoferului. Polițiștii au reclamat și faptul că numărul de înmatriculare nu conținea și cifre așa cum prevede legislația.

Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei a anunțat că bărbatul care conducea autoturismul cu numărul de înmatriculare M..E PSD s-a ales cu un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România. Bărbatul a rămas fără permis și fără numerele de înmatriculare. Ulterior, Poliția și-a dat seama că a greșit și au clasat cauza, i-au înapoiat permisul și au transmis în Suedia plăcuțele de înmatriculare. Șeful Poliției Române a anunțat ulterior că se fac verificări la Brigada Rutieră pentru a se vedea cine a greșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.