Sorina Pintea: Obiectivul principal în acest moment este legat de spitalele regionale

Ministrul sănătății promite spitale regionale. Articol preluat de pe site-ul www.agerpres.ro

Noul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, că obiectivele principale ale mandatului său sunt legate, în acest moment, de realizarea spitalelor regionale şi rezolvarea problemei rezidenţilor.

„Obiectivul principal, în acest moment, pentru mine, este legat de spitalele regionale. Oamenii au nevoie de aceste spitale. Suntem la o limită şi trebuie să le facem. Cunosc foarte bine Clujul, pentru că este mai aproape de Baia Mare, şi este neapărat necesar şi în Iaşi şi în Craiova. Aş vrea să ajung în fiecare spital judeţean din ţara aceasta, pentru că oamenii se plâng de prea multe ori şi, din păcate, de cele mai multe ori au dreptate, dar sunt convinsă că doar văzând cu ochii mei voi putea, împreună cu cei de acolo, să găsim soluţii. Aş vrea să dăm o mai mare libertate autorităţilor locale pentru a avea în grijă aceste spitale, pentru că le au în grijă, dar de cele mai multe ori nu le îngrijesc aşa cum trebuie. Sunt foarte multe lucruri care se pot face fără bani, pentru că tot timpul ne plângem de lipsa banilor. Cred că uneori este nevoie de noi să facem mai mult”, a spus Pintea.

Continuarea articolului la adresa www.agerpres.ro/sanatate/2018/01/30/sorina-pintea-obiectivul-principal-in-acest-moment-este-legat-de-spitalele-regionale–46267

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *