Soţia şefului Poliţiei Caracal se pensionează ca şi soţul său! După ce n-au făcut nimic pentru Alexandra se retrag cu pensii de nababi!

Soţia fostului şef al Poliţiei Caracal urmează exemplul soţului şi iese la pensie. Ea era şefă la Secţia Osica de Sus, ce are arondată şi localitatea Alexandrei Măceşanu

Comisarul şef Violeta Mirea, soţia fostului şef al Poliţiei Caracal Nicolae Mirea, a depus documentaţia pentru a ieşi la pensie, începând cu data de 19 august, urmând exemplul soţului ei.

Violeta Mirea era şeful Secţiei Poliţie Rurală Osica de Sus, care are arondate mai multe posturi de poliţie, printre care şi cel de la Dobrosloveni, localitatea de unde este Alexandra Măceşanu, care ar fi fost schestrată, violată şi ucisă de Gheorghe Dincă.

Conducerea IPJ Olt va decide luni cine va prelua conducerea Secţiei Osica de Sus, după pensionarea comisarului şef Violeta Mirea.
Nicolae Mirea, șeful Poliției Caracal, a fost demis pentru modul în care s-a acționat încă de la anunțarea dispariției Alexandrei Măceșanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *