Soția trezorierului PSD acuzat de corupție, condamnată pentru…corupție

Georgiana Drăghici, soția trezorierului PSD Mircea Drăghici, a fost condamnată,astăzi, de Tribunalul București, la 3 ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

În dosar au fost condamnați la aceeași pedeapsă Cristian Meleșteu și Doru Marian Bălășoiu. Fost consilier al Dacianei Sârbu, este acuzată de mărturie mincinoasă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la participaţie improprie la abuz în serviciu, instigare la mărturie mincinoasă și instigare la favorizarea făptuitorului. Cristian Meleșteu, fost șef de direcție în Ministerul Tineretului și fost consilier PSD Argeș, este acuzat de abuz în serviciu.

Dosarul a fost trimis instantei in martie 2017. Meleșteu a fost acuzat că, în 2013, ar fi plătit o tabără politică la munte a TSD Argeș din banii Ministerului Tineretului, însă pe lista de participare ar fi fost trecuți studenți ai unei facultăți din Pitești, desi acestia nu au fost prezenti fizic.

Mircea Drăghici este implicat într-un scandal de corupție de proporții după ce ar fi deturnat fondurile PSD primite de la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *