Șova Adus Din Pușcărie La DNA În Dosarul Lui Dragnea!

Fostul ministru al Transporturilor Dan Șova, condamnat la 3 ani de închisoare, a fost adus din penitenciar la DNA ! Se pare că fostul demnitar este audiat în calitate de martor în dosarul Tel Drum în care a fost pus sub acuzare și președintele PSD, Liviu Dragnea. Nu este pentru prima dată cât Șova dă declarații de martor în acest dosar.

Din ordonanța de începere a urmăririi penale împotriva lui Liviu Dragnea, în dosarul „Tel Drum”, rezultă că mai mulți social-democrați au fost audiați în calitate de martor. Printre ei, Dan Șova, Eugen Teodorovici și Teodor Nițulescu, fost prefect și președinte al PSD Teleorman. Declarațiile acestora au fost defavorabile președintelui PSD.

Fostul ministru al Transporturilor Dan Șova (PSD) a fost condamnat în iunie de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare în dosarul CET Govora.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Dan Şova a pretins sume de bani şi a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunţătoare, în schimbul traficării influenţei sale reale pe care o avea pe lângă Mihai Bălan, director general al CET Govora SA, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unor contracte de asistenţă juridică cu o anumită societate de avocatură, contracte de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *