Speranțele bunicului Luizei că fata trăiește, au renăscut. Iată ce scrisoare a primit

Bunicul Luizei a avut parte de o surpriză de proporții după ce, în urmă cu câteva zile, a găsit, în curtea casei, aruncată o scrisoare anonimă, în care erau detalii despre Luiza.

Potrivit acestei scrisori, Dincă ar fi predat-o pe Luiza unui anume Dan Dumitrescu, la un restaurant, și apoi fata a fost dusă la Deveselu și, ulterior, ţinută într-o hotel mai mult timp.

„Vă trimit prezenta anonimă şi vreau să dau detalii despre nepoata dumneavoastră. A fost Dincă de mai multe ori la numitul Arete acasă. A văzut-o pe Luiza, i-a plăcut cum arată şi au pus la cale amândoi să o ia pe Luiza pentru că are doi boşorogi acasă şi nu are cine să umble după ea.

Fata este singură la ocazie, a mai venit o femeie şi încă un bărbat cu porecla Arete… Arete a avut două sacoşe în mână, Arete le-a pus jos şi între timp a venit o maşină. Femeia nu s-a mai urcat în maşină. După aproximativ 20 de metri de mers, pentru că Arete a uitat bagajele, l-au dat jos ca să-şi ia sacoşa şi a rămas pe bloc. Dincă, dând viteză la maşină, a plecat doar cu Luiza.

eara, când s-a întunecat, a predat-o Dincă lui Dan Dumitrescu la restaurant, unde au fost reţinuţi la ora 22. Noaptea, Dumitrescu se folosea de ea şi o lua şi Oacă şi pleca cu ea la Deveselu…”, se arată în scrisoarea prezentată la Acces Direct.

Tot la Acces Direct a apărut, în urmă cu ceva vreme,  un martor care declara că a văzut-o pe Luiza în Italia, în localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza, într-o zonă în care fetele se prostituau.

Mama Luizei susține în continuarea că fata sa nu este moartă, ci a fost dată pe mâna unei rețele care se ocupă cu traficul de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *