Ștefănescu, după ce Iohannis a respins candidații tradiționali la posturile de miniștrii: Încearcă să ne saboteze din ură

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a declarat, luni seara, după refuzul, repetat, al președintelui Iohannis, de a-I numi miniștri la Transporturi și Dezvoltare pe Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, că se va sesiza CCR și se va vedea că Guvernul a avut dreptate.  Mai mult, Ștefănescu a spus că Iohannis încearcă, din ură, să saboteze.

”Este halucinant cum insistă Klaus Werner Iohannis. Este total lipsit de orice logică și total irațional cum încearcă să ne saboteze doar din ura nutrită față de PSD și de cei care nu l-au votat. Noi am înțeles că trebuie să depunem copii după buletinul de identitate, grupa sanguină, carnetul de note din școala gimnazială și tot felul de lucruri bizare… Ultima măsură pe care putem să o luăm este să sesizăm Curtea Constituțională, iar aceasta se va exprima foarte clar că noi avem dreptate”, a declarat, pentru mediafax.ro, Codrin Ștefănescu.

Mai mult, Ștefănescu a declarat că nu președintele Iohannis trebuie să se exprime în ceea ce privește oportunitatea numirii unor miniștri, ci premierul Viorica Dăncilă.

”Președintele s-a putut exprima deja, deși el însuși, ca profesor de fizică, nu avea nicio treabă când l-am propus ca ministru de Interne și vicepremier. Orice am face, Iohannis nu va respecta nicio lege și nicio decizie a CCR și devine tot mai clar că prin acest mod de a sabora activitatea guvernului vrea sdă aducă pe masa coaliției ideea suspendării”, a declarat Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *