Stelian Ion nu se opreşte din ironii când vine vorba de noul Guvern: Așteptăm anunțul că s-a furat până și mireasa!

Fostul ministru USR al Justiției spune că învestirea Guvernului Ciucă a fost o horă în care „nașul privește satisfăcut de pe terenul de golf”, iar „mireasa în rochie galbenă” e consolată că va împărți prada cu „răufăcătorul ales de naș”.

„Ce tablou grotesc! Nașul privește satisfăcut de pe terenul de golf, i-a ieșit de data asta. Mireasa, în rochia ei galbenă, e consolată că s-a măritat cu răufăcătorul ales de naș la gândul că va acces la cardul său și va împărți prada. Mulțumit e și mirele, rumen în obraji, pentru că nunta asta contra naturii valorează pentru el cât o mare amnistie, cât o reabilitare și spălare de toate fărădelegile și nenorocirile făcute în ultimii 80 de ani. Nașul să trăiască! Așteptăm anunțul că s-a furat până și mireasa!”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

El a adăugat că Iohannis stă acum la masă cu „elefantul”.

„Azi s-a votat militărește. PSD, PNL și UDMR nu au mișcat în front și au așezat în fruntea Guvernului un militar, obișnuit să dea și să primească ordine și, mai ales, să execute. Pentru că mai este cineva căruia îi place să dea ordine și nu acceptă să nu fie executate. Președintele Iohannis nu mai vede elefantul din Guvern și din Parlament, stă la masă cu el”, a comentat fostul ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *