Streinu-Cercel: “Ati plecat din casă, masca pe figură! Masca vă apara, nu este dușman, ci  prieten și vă salvează viața”

Managerul Institutului de Boli Infecțioase “Matei Balș” ,  din Capitală, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, a  declarat,  duminică, că masca de protecție devine  obligatorie  și trebuie purtată de când ieșim din casă.

„Pentru ca persoanele in varsta sa poata sa fie protejate si sa nu intre in contact cu cei care pot sa aduca virusul si daca ne dorim si ii iubim si toti pretindem ca ii iubim dar pretindem atat de mult ca ii iubim ca nu mergem cu masca pe starada, nu ne spalam cum trebuie pe maini, lucrurile simple, si pe urma cand venim acasa ne apucam si ne imbratisam. Nu asa trebuie sa mearga lucrurile daca ne dorim ca cel putin membrii familiei noastre sa fie sanatosi. Vreti un sfat? Feriti-va dvs si pe cei din jurul dvs purtand masca corect. Ati plecat din casa, masca pe figura! Masca va apara, nu este dusmanul dvs, ba din contra, este prietenul dvs si va salveaza viata”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *