STUPEFIANT ! Lumea Mondenă Zguduită De Un Scandal De Droguri

Designerul Răzvan Ciobanu, audiat la DIICOT

Lumea mondenă a fost zguduită astăzi de un mega-scandal de trafic de droguri. Designerul Răzvan Ciobanu și femeia de afaceri Raluca Bădulescu au dat declaraţii în calitate de martor la DIICOT Ploieşti, după de procurorii şi poliţiştii au făcut zeci de descinderi în această dimineaţă.

Dosarul „stupefiante pentru VIP-uri” a explodat, azi dimineață, la DIICOT Ploiești. Manelistul Elis Armeanca ar fi suspectat de trafic de droguri de mare risc și este citat mâine la DIICOT. În dosar principalul vizat este Adrian Cărbunescu, zis Max, care vindea stupefiante personajelor din lumea bună a Capitalei.

Ăn urmă cu puţin timp, Răzvan Ciobanu a ieşit de la audieri, însă a refuzat să facă declaraţii. Aceeaşi atitudine a adoptat-o şi Raluca Bădulescu. La DIICOT vor fi audiate, în zilele următoare, conform unor surse judiciare, mai multe vedete de televiziune, solişti din trupe rock, dar şi persoane din lumea modei. Acestea ar fi consumatori de droguri, iar dosarul ar fi început în urmă cu un an când procurorii au început monitorizările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *