SUA au extins sancțiunile împotriva Rusiei. Pe lista negră sunt și nave maritime

SUA au extins sancțiunile împotriva Federației Ruse, în lista neagră a Washingtonului fiind incluse un șir de companii, persoane fizice și chiar nave maritime, anunță Ministerul Finanțelor din SUA.
Astfel, americanii au inclus în lista neagră două companii — una rusească, Vela-Marine LTD din Sankt Petersburg, și una slovacă, Lacno S.R.O.

De asemenea, sub incidența măsurilor punitive au ajuns Anton Naghibin, născut în anul 1985, și Marina Țareva, născut în 1973, care au relații cu compania „Daivtekhnoservis”, supusă și ea sancțiunilor.

În afară de aceasta, Washingtonul a sancționat, din cauza relațiilor cu Coreea de Nord, șase nave maritime care navighează sub pavilion rus: Bella, Bogatyr, Neptun, Partizan, Patriot și Sevastopol.

Ministerul Finanțelor a declarat că SUA vor continua aceeași linie de în raport cu Rusia „în cazul în care Moscova nu își va schimba comportamentul”.

Despre introducerea noilor sancțiuni s-a anunțat în ajunul discursului responsabilului pentru sancțiuni din cadrul Ministerului Finanțelor, Sigal Mandelker, care prezintă rapoarte în comisia bancară a senatului în legătură cu restricțiile împotriva Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *