Suciu și Cuc au depus jurământul! Iohannis i-a sfidat

Daniel Suciu și Răzvan Cuc au depus jurământul pentru funcțiile de miniștri la Dezvoltare și, respectiv, Transporturi. Cuc este pentru a treia oară ministru la Transporturi, în trecut fiind remaniat pentru incompetență. Ceremonia de depunere a jurământului a durat aproximativ 2 minute, președintele Klaus Iohannis sfidându-i pe cei doi.

Premierul Viorica Dăncilă nu a avut curaj să dea ochii cu președintele Klaus Iohannis, așa că nu a mers la Cotroceni pentru depunerea jurământului noilor miniștri de la Dezvoltare – Daniel Suciu și de la Transporturi – Răzvan Cuc.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Daniel Suciu în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, precum și cel al lui Răzvan Cuc în funcția de ministru al Transporturilor.

Iohannis a decis ca jurământul de învestitură a celor doi noi miniștri să aibă loc azi, la ora 10:30, la Palatul Cotroceni. Însă, în premieră, Viorica Dăncilă va lipsi de la ceremonie. Ea este plecată, alături de Liviu Dragnea, la Madrid, la congresul socialiștilor europeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *