Sue Ellen din serialul ”Dallas” îl compară pe Donald Trump cu JR Ewing

Actriţa Linda Gray, cunoscută pentru rolul Sue Ellen din serialul ”Dallas”, l-a comparat pe preşedintele american Donald Trump cu soţul său din film, JR Ewing, un magnat al petrolului şi personaj negativ în celebra serie de televiziune, relatează joi Press Association.

În ciuda faptului că la începutul acestui an s-au împlinit patru decenii de la transmiterea în premieră a serialului ”Dallas”, Gray a respins ideea că un personaj precum JR Ewing nu ar mai avea astăzi succes la public şi a declarat că Donald Trump, un cunoscut om de afaceri înainte de a deveni lider la Casa Albă, îi aminteşte de fostul său soţ din seria TV.

”Avem un preşedinte la fel. Astfel de personalităţi există şi în restul lumii, nu doar aici”, a declarat ea pentru Press Association.

”Este vorba despre acel tip cu personalitate puternică – cu ego, bani, afaceri şi afemeiat. Mă refer la personalităţi, personalităţi foarte importante. Ca în cazul lui JR, totul se învârte în jurul afacerilor – Cum putem realiza asta? Ce manevre putem face? Descopăr o mulţime de oameni care au averi enorme şi multă influenţă; ei pot influenţa o mulţime de persoane prin modul în care controlează lucrurile”, a spus actriţa.

Serialul ”Dallas” a fost transmis iniţial între anii 1978 şi 1991. O continuare a seriei, începută în 2012, nu a reuşit să se bucure de acelaşi succes şi a fost sistată după doi ani.

Producţia originală rămâne, însă, una dintre cele mai populare serii TV din istoria Americii şi a fost totodată un succes şi în alte ţări, precum Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *