Țara arde, nababii se respectă: Prime de 1.800 de lei!

Cei peste 13.000 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) au primit, de Crăciun, prime sub formă de tichete valorice, în valoare de 1.100 de lei, iar pana la sfârșitul anului, primesc și bonusuri de peste 700 de lei.

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, anunța ca toti angajatii au primit drept prima de Craciun tichete in valoare de 1.100 de lei. Acestea au fost acordate în baza prevederilor contractului colectiv de munca al CE Oltenia, urmând ca salariații să primească și bonusuri din fondul de salarii.

„Cei 1.100 de lei sunt prevazuti in contractul colectiv de munca incheiat in luna martie anul acesta. Suplimentar, din economia la fondul de salarii, vor mai primi in jur de 700 de lei net, la sfarsitul acestui an, pe 27-28 decembrie.
Este ca un bonus de sfarsit de an pentru toti angajatii nostri. A fost un an plin din toate punctele de vedere. (…) Programul este non-stop la noi, deci activitatea de productie si transport carbune este non-stop. Decizia directoratului este ca trebuie sa lucram 29 de zile, la activitatea de productie, mai putin data de 25 decembrie si data de 1 ianuarie si pentru activitatea de transport carbune din cariera in termocentrala este de 31 de zile”, a declarat Sorin Boza, managerul CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *