Țara arde, tinerii PSD legalizează prostituția și drogurile ușoare!

Tineretul PSD propune lansarea unei dezbateri publice naționale privind legalizarea drogurilor ușoare și programe de suport pentru consumatorii de droguri periculoase, dar și lansarea unei dezbateri naționale pentru legalizarea prostituției și a măsurilor privind combaterea traficului de persoane.

Liderul TSD, Gabriel Petrea, s-a arătat în favoarea legalizării drogurilor ușoare, dar folosite în scop medicinal.

„Ideile au fost lansate atunci, unele au fost preluate și duse mai departe ca inițiative legislative, cea privind drepturile persoanelor LGBT de către domnul deputatul Petru Florin Manole, altele au rămas la nivel de discuții cu instituțiile statului. Cu drogurile ușoare e o discuție mai amplă, noi am avut o discuție cu cei de la Ministerul de Interne. E un subiect mai sensibil. Haideți să nu fim ipocriți, ele se consumă în rândurile tinerilor, nu putem spune că nu. Nu este un subiect de ocolit.Eu sunt de acord cu legalizarea drogurilor ușoare în scop medicinal. După o discuție cu medicii, cu instituțiile statului, dacă se constată o migrație a consumatorilor din zona drogurilor periculoase în cea a drogurilor ușoare, aș fi de acord și cu legalizarea consumului în scop recreațional, așa cum se întâmplă și în alte state ale lumii”, a declarat Petrea.

„Hugs, not drugs” (n.eng: Îmbrăţişări, nu droguri), se numeşte proiectul regăsit pe platforma oficială a Tineretului Social Democrat (TSD), la rubrica „Ideile noastre”.

Lansarea unei dezbateri publice naţionale privind legalizarea drogurilor uşoare şi programe de suport pentru consumatorii de droguri periculoase, se arată în detaliile proiectului. TSD-ul propune lansarea unei dezbateri naţionale despre legalizarea prostituţiei şi a măsurilor privind combaterea traficului de persoane, într-un proiect intitulat „Oamenii nu sunt mărfuri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *