Tăriceanu a prezentat proiectul alianței cu Pro România. Speră ca ALDE și partidul lui Ponta  să abordeze împreună alegerile de anul viitor

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marți, intr-un interviu acordat mediafax.ro, ca a discutat cu Victor Ponta despre o alianță ALDE – Pro Romania pentru ca este nevoie pe scena politica de o forta care sa reprezinte o ‘contrapondere la ceea ce este în momentul de față mișcarea de centru dreapta’ si pe care PSD nu o contracareaza eficient. Mai mult, Tăriceanu a precizat că speră că ALDE și Pro România pot aborda impreuna si alegerile de anul viitor.

„Am făcut niște discuții cu Victor Ponta pentru că mie mi se pare în primul rând din punct de vedere politic că este nevoie pe scena politică românească de o forță care să reprezinte o contrapondere la ceea ce este în momentul de față mișcarea de centru dreapta sau această aglutinare pe centru dreapta, PSD pare să fie prea puțin activ în a contracara politic această mișcare și sigur că ne gândim fără doar și poate și la perspectivele electorale care ne așteaptă anul viitor. Așadar o consolidare a noastră cred că ar fi benefică ambelor forțe politice”, a declarat Tăriceanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *