Tăriceanu aruncă SĂGEATA către Dragnea: ALDE nu remaniază niciun ministru!

Tensiuni în Coaliția PSD-ALDE pe tema iminentei remanieri a Guvernului. Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, astăzi, la Bistrița, că a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentală și că ALDE nu va remania pe nimeni.

„Da, am discutat. ALDE nu remaniază pe nimeni”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu. Declarația vine în contextul în care tot mai multe voci vorbesc de remanierea ministrului Justiției, Tudorel Toader, care s-a opus dorinței lui Liviu Dragnea de a da Ordonanță privind amnistia și grațierea.

De altfel, conform unor surse, Dragnea l-ar pregăti deja pentru fotoliul de la Justiției pe omul său fidel, Eugen Nicolicea. De altfel, Liviu Dragnea a declarat în urmă cu două zile că va avea loc sigur o remanieră. Nu a dat însă nume și nu a avansat o dată exactă a CEX-ului PSD în care să se discute iminentele schimbări din Guvern. El a spus doar că luni, la întoarcerea Vioricăi Dăncilă în țară vor stabili de comun acord o dată exactă. Surse politice spun că Dragnea ar dori ca ședința prin care mai mulți miniștri vor fi maziliți să aibă loc chiar la finalul săptămânii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *