Tăriceanu, audiere BOMBĂ!

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va fi audiat, astăzi, la ora 13.00 în comisia SPP. Audierea vine după ce fostul șef al Serviciului Dumitru Iliescu a declarat săptămâna trecută că SPP ar fi trebuit să ia măsuri urgente în cazul interceptării lui Tăriceanu.

„Ne-a semnalat un caz similar, suspicionând că ar fi o implicare a personalului din SPP în speța domnului președinte al Senatului, domnul Tăriceanu și ca atare, prin votul unanim al comisiei, am decis ca săptămâna viitoare, în funcție de programul dumnealui, să îl invităm pe dl Tăriceanu la audieri în comisie”, a declarat, săptămâna trecută, după audieri, președintele Comisiei de anchetă privind eventuala implicare SPP în politică, senatorul PSD Daniel Butunoi, despre audierea lui Dumitru Iliescu, fost director al SPP. Iliescu ar fi vorbit de o perioadă de 7 ani în care Călin Popescu Tăriceanu ar fi fost supravegheat în baza unui mandat de siguranță națională, iar SPP ar fi trebuit să ia măsuri.

Comisia SPP a fost constituită după ce președintele Camerei Deputașilor, Liviu Dragnea, a reclamat că Serviciul ar fi monitorizat partide și oameni politici. Mai mult, Dragnea a precizat că un prieten al vicepremierului Paul Stănescu i-ar fi spus acestuia că liderul PSD va fi condamnat, iar el va fi președintele Partidului Social Democrat. Stănescu a confirmat spuse lui Dragnea, dar nu a dorit să facă public numele prietenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *