Tăriceanu, despre candidatura lui Dăncilă la prezidențiale: Este plafonată, nu poate aduce voturi dincolo de bazinul partidului

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nemulțumit că nu a fost desemnat candidatul alianței PSD-ALDE la prezidențiale, a decis să o bârfească pe Dăncilă, candaidatul PSD pentru Cotroceni, Într-un interviu acordat mediafax.ro, Tăriceanu a spus despre aceasta că este plafonată nu nu va aduce voturi dincolo de bazinul electoral social-democrat.

„În final doamna prim ministru mi-a spus că PSD nu poate să accepte decât o singură soluție: să aibă propriul candidat. Deci ideea cu sondajele le-am făcut aproape degeaba, nu le-am făcut chiar degeaba, știm care este tabloul. Din păcate domnia sa nu se găsește într-o poziție care să o favorizeze în viitoarele alegeri prezidențiale. Eu cred că spre deosebire de doamna Dăncilă care evident se adresează cu precădere electoratului PSD, dacă stăm să ne uităm mai departe, dincolo de electoratul PSD un candidat al PSD în momentul de față nu poate să mai aducă alte voturi. Deci este plafonat de acest bazin electoral sau de limitele acestui bazin electoral, în timp ce eu care sunt plasat într-o altă zonă a registrului politic în zona liberală pot să aduc voturi și din zona de centru și din zona liberală de dreapta, deci consider că șansele mele sunt mai bune pentru a obține un scor care să îmi dea posibilitatea să intru în turul doi și apoi să atac bineînțeles câștigarea alegerilor prezidențiale”, a declarat Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *