Tăriceanu, huiduit la Brașov! „Tăriceanu pentru noi este Dragnea 2”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întâmpinat cu huiduieli de un grup de protestatari, duminică, la Braşov, unde a avut loc „Marşul demnităţii” organizat de alianţă. Oamenii au scandat şi împotriva jandarmilor, care i-au legitimat, transmite corespondentul Mediafax.

Cele aproximativ 30 de persoane adunate în apropierea Platformei Roman, unde a avut loc, duminică, mitingul ALDE de la Braşov, au adus cu ele un sicriu şi o cruce, au purtat pancarte pe care scria „Tăriceanu pentru noi este Dragnea 2″ şi au scandat lozinci împotriva ALDE şi PSD.

Pentru că au fost legitimaţi de jandarmi, protestatarii au scandat şi împotriva acestora „Jandarmeria apără hoţia!”.

În momentul în care coloana de susţinători ALDE a ajuns în dreptul grupului de protestatari, aceştia au fluierat, huiduit şi au scandat „Libertate” şi „Hoţii”. Participanţii la marş au fost apostrofaţi şi de şoferii maşinilor oprite pe traseu, care le-au strigat „Ruşine!”.

Marşul ALDE se desfăşoară pe traseul urmat de muncitorii de la Intreprinderea de Autocamioane Braşov în 15 Noiembrie 1987: Roman – Calea Bucureşti – Spitalul Judeţean Braşov – Prefectura Braşov. Organizatorii au anunţat că participanţii vor merge pe o singură bandă de circulaţie, pentru a nu provoca blocaje de trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *