Tăriceanu îi dă o veste proastă lui Dăncilă: “Pesediștii și-au dat seama că guvernarea este un eșec”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri seara, la Digi 24, că atmosfera din interiorul PSD nu este deloc așa cum vrea Dăncilă să o facă să pară. Tăriceanu spune că există un curent, în interiorul PSD, ce susține ieșirea de la guvernare.

„Pesediștii și-au dat seama că guvernarea este un eșec și că cea mai bună soluție este ca PSD să se retragă.Pentru doamna Dăncilă eu înțeleg că face oferte ademenitoare pentru că este disperată să-i facă pe toți să rămână în jurul ei. Eu am discutat cu mulți din PSD și vă pot spune că există un curent de opinie care este foarte favorabil, inclusiv ieșirii de la guvernare a PSD, pentru că își dau seama că această guvernare nu mai merge, că și-a pierdut resursele, că și-a pierdut suflul. Numărătoarea inversă pentru doamna Dăncilă a început de ceva vreme”, a declarat liderul ALDE”, a declarat Tăriceanu.

El a precizat și în ce condiții va semna ALDE moțiunea de cenzură pentru guvernul Dăncilă:„Zilele Guvernului acesta depind tot mai mult nu numai de moțiunea de cenzură ci și de necesitatea de a veni în Parlament pentru a cere votul de încredere. S-ar putea ca întâi să avem un vot de încredere solicitat de premier. Dacă nu, atunci Guvernul va cădea prin moțiunea de cenzură. PNL a solicitat să se întâlnească cu noi, vom mai avea cel mai probabil o întâlnire și cu celelalte partide. Le-am transmis celor din PNL că vrem să știm ce soluții au pentru următorul guvern, trebuie să vină cu o propunere convingătoare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *