Tăriceanu nu recunoaște evidențele și dă vina pe Opoziție pentru  protestele ce au cuprins toată România

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică seara, la România TV, despre protestele anti- OUG 7, că tensiunile sunt exacerbate și că uneori are sentimentul că manifestanții sunt alarmați de anumite declarații ale Opoziției.

„România e în tensiune politică permanent. Eu mă întreb câți din oamenii obișnuiți sunt atât de frământați de politică și nu sunt poate mai preocupați de viața lor de zi cu zi, care este încadrată în niște repere. Nivelul veniturilor lor personale, salarii sau pensii, posibilitățile de a duce o viață cât mai bună, calitatea vieții, calitatea infrastructurii. Câți se preocupă așa de mult de aceste lucruri care sunt subiecte controversate. Sigur, ar fi mai bine ca aceste tensiuni care sunt exacerbate, să fie la un nivel mai jos, în așa fel oamenii să nu trăiască acest sentiment, pe care uneori îl au, alarmat de anumite declarații din Opoziție, că nu știu ce nenorociri s-ar putea întâmpla. De doi ani de zile, toate nenorocirile prevestite de cei din Opoziție, de președintele țării, nu s-au întâmplat. Dacă numai pentru a-ți face o platformă politică este normal să procedezi în felul acesta… Mă adresez, în principal, către Opoziție și președinte. Răspunsul meu este nu. Răspunsul meu este să încercăm să fim responsabili și echilibrați”, a declarat Tăriceanu.

El a mai precizat că respectă dreptul cetățenilor de a protesta și că e posibil să mai fie manifestații până la modificarea OUG 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *