Tăriceanu o ia pe urmele lui Dragnea: PNL, condus de marionete penibile a celor care fac parte din statul paralel

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seară, referitor la dosarele DNA în care diferiţi politicieni au fost anchetaţi şi condamnaţi, că PNL a avut de suferit din această cauză, fiind condus în prezent de “marionete penibile” ale celor din „statul paralel”.

„Sunt partide care au fost pur şi simplu decimate. Unul din aceste partide e PNL, unde o parte din oamenii din generaţia mea s-au dat la o parte, alţii au ajuns să aibă procese agăţate de ei. Generaţia mai tânără după noi, la fel acelaşi lucru s-a întâmplat, ca să ajungă partidul să fie condus de nişte marionete penibile, care sunt instrumentate de cei care fac astăzi parte din statul paralel. Asta e realitatea”, a afirmat Tăriceanu la Digi24.

El susţine că PNL are o problemă de credibilitate, neavând un candidat propriu pentru prezidenţiale şi nici unul care să conducă lista pentru parlamentare.

“Partidul acesta şi-a pierdut busola. E un partid care nu este în stare să-şi selecteze un candidat propriu la Preşedinţie, un candidat care să conducă lista pentru alegerile parlamentare. Înseamnă că are o problemă majoră de credibilitate şi de lipsă de oameni credibili care să reprezinte partidul cu convingerile definitorii pentru partidul respectiv”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE.

Dragnea a susținut că USR, Pplus și ProRomânia sunt partide formate cu ajutorul statului paralel și al serviciilor secrete și că se bucură că din PSD pleacă ofițerii acoperiți. În fața acestor afirmații, Ponta a reamintit că Dragnea era cel care tăia porcii pentru șefii serviciilor și încerca disperat să le intre în grații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *