Tăriceanu, penalul care se visează președinte, atacă referendumul de teama lui Dragnea

Seara, Tăriceanu se visează, pRobabil, președintele României deși ar fi mai corect să se închipuie la Jilava acolo unde îi e locul pentru toate afacerile penale în acre a fost implicat.

Din păcate, procurorii par a fi uitat de Porțile de Fier, Sterling, Hidroelectrica, Rompetrol, și tot ce au reușit să găsească e o mită de 800.000 de dolari în cazul Microsoft.

Cererea DNA de ridicare a imunității a picat perfect pentru Dragnea care îl ține în lesă pe Tăriceanu care joacă cum îi cântă liderul PSD. Iar cum alegerile prezidențiale sunt la iarnă, iar cele parlamentare abia la anul, Tăriceanu va mai juca cum îi cântă Dragnea până la finalul legislaturii.

Ultima instrucțiune primită din partea stăpânului Dragnea pare să fie atacarea președintelui Iohannis și a referendumului pe justiție. Ori de câte ori are ocazia, Tăriceanu îndeamnă oamenii să nu vină la referendum și susține că e doar o manevră electorală pusă la cale de Iohannis. Pe de altă parte, PSD și Dragnea se țin departe de subiect pentru că știu că sunt vulnerabili.

Dragnea știe foarte bine că un atca lansat din partea lui la adresa referendumului convocat de Iohannis nu are nicio credibilitate, la fel și în cazul PSD. Tăriceanu, perceput de cei neinformați și manipulați, ca fiind un lider de dreapta, este însă mai credibil, iar de această credibilitate se folosește Dragnea.

Pentru Tăriceanu, vașnic liberal, poziția de slugă a lui Dragnea e jenantă, dar la personaje ca el nu există mândrie sau principii. Normal, Dragnea îl va arunca procurorilor când o să creadă consultanții că e cel mai bun moment și, poate, cu puțin noroc, chiar avem șanse să-l vedem și la Jilava, șef de celulă, normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *