Tariceanu, unul dintre marii investitori de la Banca Transilvania. Daca mai avea actiunile, a pierdut cateva zeci de mii de euro

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu are, conform ultimei declaratii de avere nu mai putin de 135.000 de mii de actiuni la Banca Transilvania, ceea ce echivala cu aproximativ 400.000 de lei, inainte de prabusirea bursei de ieri. Dupa cadere, fostul premier actual presedinte al Senatului, ar fi cu aproximativ 77.000 de lei mai sarac. Asta daca, intr-adevar, mai are actiunile in portofoli, asa cum reiesea din ultimul document depus. Calin Popescu Tariceanu este un cunoscut afacerist cu actiuni la bursa.

Ttariceanu mai are 2000 de actiuni la BRD si 200 la Transgaz, ambele  societati listate cu pierderi mari in cursul zilei de 19 decembrie.

In 2004, ar fi cumparat 10 milioane de actiuni la Rompetrol dupa ce ar fi avut informatii din interior pe care le-ar fi vandut ulterior facand un profit bunicel. Deocamdata nu se stie daca Tariceanu mai avea actiunile in portofoliu in momentul prabusirii Bursei. Banca Transilvania a fost in topul scaderilor de pe bursa in 19 decembrie 2018 cu -20%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *