Tarom suspendă cursele către și dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie şi Olanda

Compania aeriană Tarom a anunţat că începând de astăzi suspendă cursele către și dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda până pe 20 aprilie și va extinde suspendarea operării curselor către și dinspre Franța și Germania în perioada 09 – 22 aprilie.

În contextul epidemiologic actual, și ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii COVID – 19, Compania TAROM se aliniază la reglementările autorităților, respectiv la măsurile impuse în Capitolul 2, art.9 si art.10 din Ordonanța Militară Nr.7/04.04.2020 – au anunţat reprezentanţii companiei.

Astfel, la nivelul Companiei TAROM se instituie următoarelele:

Suspendarea operării curselor către/dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda în perioada 06 – 20.04.2020

Extinderea suspendării operării curselor către/dinspre Franța și Germania în perioada 09 – 22.04.2020

Vom continua să operăm zboruri de pasageri către, și dinspre, destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă situația o va impune.

Se vor opera în continuare zborurile de tip charter pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare, acestea din urmă având prin definiție un regim special.

În acest context, vă rugăm să reprogramați călătoriile pentru date viitoare, puteți face acest lucru fără taxe de modificare sau puteți solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau orice agenție TAROM – a mai anunţat compania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *