Tatăl regretatului handbalist Marian Cozma, la al patrulea infarct. Nu își imagina că unul dintre criminalii băiatului său poate fi eliberat ”pentru bună purtare”

 

O nenorocire nu vine niciodată singură. După ce Sztojka Ivan, unul dintre criminalii handbalistului Marian Cozma, a fost eliberat în secret din închisoare ‘pentru bună purtare’, tatăl sportivului, Petre Cozma a făcut infarct!

Al patrulea, după cum ne-a mărturisit, dărâmat, omul pentru care Marian era ‘lumina ochilor săi’, scrie libertatea.ro.

‘Mă simt rău. Am făcut încă un infarct, al patrulea. Duminică am fost de urgență la spital’, a declarat, miercuri, pentru Libertatea, Petre Cozma.

‘Suferința e mare, nu e ușor să știi că băiatul tău zace în mormânt. Nu doresc nimănui să fie în locul meu’, a continuat tatăl lui Marian Cozma. Acesta s-a declarat surprins când a aflat că Sztojka Ivan a fost eliberat condiționat din penitenciarul de la Szombathely.

‘Nu știu nimic, sunt surprins de ce aflu! L-au eliberat și pe ăsta, iar fiul meu putrezește în mormânt. El cred că era, de fapt, cel care l-a omorât pe Marian’, abia a mai putut să ne spună Petre Cozma.

‘O să vorbesc cu avocatul meu să văd ce-i de făcut. Oricum am deschis proces și la CEDO, merg până în pânzele albe cu ei’, a adăugat acesta.

În ceea ce privește despăgubirile pe care trebuia să le primească din partea celor găsiți vinovați de moartea băiatului său, Petre Cozma a precizat: ‘Nu că m-ar interesa prea mult, dar n-am primit nici un ban. O să dea ei toți banii, dar cred că eu n-o să mai apuc ziua aia!’.

Petre Cozma declara, în urmă cu câteva luni, că, dacă ar sta față în față cu criminalii,  ‘le-aș lua capul! Dreptatea era scaunul electric sau un glonț în cap. Era o banală bătaie, cădea dintr-un pumn, se lovea de bordură, dar s-a folosit arma albă! Asta nu e bărbăție! Le-aș face același lucru. Eu sunt un fanatic când e vorba de familie’.

Sursa foto: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *