Telenovelă politică! Fiul unui primar PSD din Teleorman s-a înscris în partidul lui Cioloș!

Fiul primarului PSD-ist al oraşului Roşiorii de Vede (judeţul Teleorman), Iulian Cîrciumaru, s-a înscris în partidul lui Dacian Cioloş, declarând că până acum nu a împăcat convingerile sale politice cu cele ale tatălui său.

Valerică Cîrciumaru, tatăl lui Iulian, este primar ales pe listele PSD Teleorman în oraşul Roşiorii de Vede din Teleorman. Despre tensiunile dintre cei doi, tată şi fiu se discută de mulţi ani în judeţ, însă până acum niciunul dintre ei nu a dorit să comenteze subiectul.

„Nu am împăcat convingerile mele politice cu cele ale tatălui meu. Convingerile politice sunt aproape imposibil de împăcat. Propaganda de partid funcţionează nu doar pentru electorat, dar şi pentru baza piramidei partidului, acolo e tragedia. Dar, convingerile familiei mele nu sunt doar de ordin politic, astfel că încercăm să nu amestecăm familia cu politica. Petrecem weekenduri şi concedii împreună, facem sport împreună, de curând părinţii mei sunt şi bunici, ne uităm la meciuri, discutăm despre carierele şi planurile mele şi ale surorii mele, samd. Înainte de orice altceva, tata îmi este părinte, nu om politic.”, a declarat pentru Mediafax Iulian Cîrciumaru.

Întrebat de ce a ales partidul lui Dacian Cioloş, Iulian Cîrciumaru a spus că se simte legat de valorile oamenilor din partid şi a perceput o deschidere asumată către antreprenoriat şi mediul de afaceri românesc.

Valerică Cîrciumaru nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *