Teodorovici protestează pentru că PSD nu face autostrăzi: Am să particip…

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, suprinde: acesta anunţă că intenţionează să participe la protestul iniţiat de omul de afaceri Ştefan Mandachi, cu privire la autostrăzi, asta în condițiile în care PSD a promis de-a lungul anilor sute dekm de autostradă și nu a făcut nimic.

„Am să particip. Am înţeles că în faţa ministerului vin colegi de la alte structuri. O să mă alătur şi eu, cu toţii ne dorim autostrăzi”, a declarat Teodorovici. Anunțat în urmă cu 11 zile, protestul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, a devenit unul național, iar astăzi, zeci de mii de oameni opresc lucrul, la ora 15, pentru 15 minute.

Ștefan Mandachi a anunțat, în 4 martie, că a finalizat lucrările la primul și singurul metru de autostradă din Moldova și în 15 martie îl inaugurează, lansând și o provocare: „În data de 15 martie, pentru 15 minute, începând cu ora 15.00, eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar! Provoacă măcar trei persoane să-şi suspende activitatea!”, spunea Mandachi. El riscă să fie amendat întrucât nu avea autorizație de construcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *