Teodorovici recunoaște că a vrut să îl bată pe Fifor, dar nu l-a găsit

CEx al PSD a fost la un pas să se transforme în ring de lupte libere, toată lumea uitând de  diplomație și abordând, inclusiv, un limbaj de mahala. Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a recunoscut, miercuri seara, la România TV, că a vrut să îi ia la bătaie pe fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, dar nu l-a găsit. Nervii lui Teodorovici au explodat după ce Fifor a avut o intervenție telefonică la o televiziune, în care a declarat că Teodorovici a demisionat din funcția de președinte executiv, deși acesta nu o făcuse.

”Eu am cerut Congres, nici nu participam la el ca să candidez pentru funcții. Pentru că se leagă iar de felul meu de a fi. Nu pot să spun dimineaţă că-mi dau demisia pe Facebook, după o oră sau două sau trei să modific postarea că nu-mi mai dau demisia, adică mă fac că nici n-am menţionat acest lucru, adică nu pot să fac eu oamenii să creadă în mine şi mai ales că eram după CEX la partid şi uitându-mă la un post de televiziune am urmărit discuţia telefonică a dânsului pe post. Şi aud ce? Că nu şi-a dat demisia. Teodorovici. (…) În fine… Şi în momentul ăla, vă daţi seama că…măcar spune adevărul, nimic altceva. Şi am început să-l caut prin partid, recunosc. Nu l-am găsit. Şansa dânsului şi norocul dânsului. Nu l-am găsit.

Nu l-am văzut, a trecut pe lângă perete (n.r. în emisiunea de dinaintea celei în care a fost prezent a participat Mihai Fifor, iar cei doi au trecut unul pe lângă altul, pe hol). Am spus că nu candidam, dacă aveam funcție interimară, pentru că așa e normal, cine are funcție interimară să nu candideze.”, a explicat  Teodorovici.

El a mai spus că nu va da în judecată partidul, așa cum s-a zvonit,  pentru că a rămas fără funcția de președinte executiv împotriva statutului. Mai mult, Teodorovici și-a arătat și punctul vulnerabil  și i-a cerut lui Victor Ciutacu să nu îi mai zică ”Orlando Teodorovici” ci ”Eugen Teodorovici”.

”Nu mă duc în instanță. Vă rog frumos, spuneţi-mi Eugen Teodorovici. Orlando a făcut-o măgarul ăla de Rareş Bogdan cu ai lui, cu Gușă. (…) Ce au încercat ei să facă cu acest Orlando? Logica lor: să ducă în derizoriu orice discurs de-al meu ca ministru, să-l ducă în derizoriu având acest nume, Orlando. Ăsta-i numele meu, aşa m-au botezat părinţii. Băsescu mi-a făcut cea mai mare promovare, mi-a zis ”dandy de la Fonduri Europene” și căuta lumea pe internet să vadă cine sunt. ”, a mai spus Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *