Teodorovici se visează premier

 

 

Ministrul Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, a declarat, miercuri seară, la Digi24, întrebat dacă vrea să fie premier, că este normal pentru orice om politic să aspire la ”tot felul de poziţii cât mai înalte”.

”Ca om politic este normal să aspiri la tot felul de poziţii cât mai înalte. E este normal. Dacă faci altfel, eşti ipocrit. Nu-i normal să fie aşa? Cum poţi să spui tu ca politician: «Mi-ajunge, eu stau aici». Dacă tot ai intrat în politică, n-ai intrat să faci bani, ai intrat ca să faci bine pentru ţară. Dacă ai intrat şi eşti convins de lucrul ăsta, nu-ţi dai seama că, cu cât eşti în poziţii mai sus, unde poţi să decizi, faci lucrurile mult mai bine?”, a spus Eugen Orlando Teodorovici, miercuri seară la Digi 24, unde a fost întrebat dacă vrea să fie premier, scrie news.ro.

Acesta afirmat că orice politician care afirmă contrariul este ”ipocrit”.

”Dacă e un politician care spune altceva, înseamnă că este ipocrit. Sau, dacă nu este ipocrit, înseamnă că este şi mai grav: acea poziţie este mulţumitoare şi-i aduce alte avantaje. Lupta politică trebuie să fie pentru acest lucru: să faci mai bine pentru ţară. Dacă nu asta urmăreşti, înseamnă că, fie ai un interes personal, fie eşti ipocrit”, a mai spus Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *