Teodorovici vrea modificarea statutului, la Congresul PSD. El dă de înțeles că nu exclude nici candidatura la șefia partidului

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marți seară, la Antena 3, că are planuri mari legate de Congresul PSD, de pe 29 iunie, când se va alege noua conducere a partidului. El a precizat că are trei propuneri pentru modificarea statului. Tot marți, la Guvern, Teodorovici declara presa, legat de o eventuală candidatură a sa la conducerea PSD  că „ia în calcul absolut orice”.

„Spun de ani de zile PSD trebuie să fie acel partid care a înțeles foarte clar ce dorește opinia publică. Trebuie să venim și cu o dovadă clară. Cum este cea cu statutul. Eu o să am trei propuneri de modificare a statului, modificări de fond”, a declarat Teodorovici.

Social-democrații vor avea un Congres extraordinar pentru alegerea conducerii partidului și pentru schimbarea statutului în sensul revenirii la alegerea președintelui PSD prin delegați.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va candida la șefia PSD.

Paul Stănescu a demisionat în ultimul CEx al PSD din funcția de președinte executiv interimar, invocând motive personale. Stănescu a fost unul dintre cei social-democrați, alături de Gabriela Firea și Marcel Ciolacu care au votat împotriva organizării Congresului in 29 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *