Tichie de mărgăritar! Ministerul Educației cumpără tablete pentru elevi, școlile cu wc în curte cad peste copii

Ecaterina Andronescu, a declarat vineri, la Constanţa, că ministerul elaborează un proiect pe fonduri europene pentru achiziţionarea şi dotarea şcolilor cu table inteligente şi cu tablete electronice ce vor fi oferite tuturor elevilor, potrivit Agerpres.

„Sper să reuşim să ducem proiectul acesta la bun sfârşit. Este un pas spre creşterea performanţei, cred eu, pentru o generaţie care a venit de acasă cu tableta, cu utilizarea tabletei în minte şi în mânuţele lor. Deci, noi nu putem să-i întoarcem aici neapărat numai la cretă şi la creionul cu care scriu pe caiet. Deci, un salt în formarea elevilor prin utilizarea tehnologiilor moderne trebuie să facem, pentru că ei sunt generaţia revoluţiei informaţiei şi bioinginerie”, a afirmat Ecaterina Andronescu.

Ideea a mai fost aruncată în spațiul public și de predecesorii doamnei ANdronescu care au susținut exact același lucru, iar ideea nu este neapărat rea. Doar că până la tablete electronice ne mai trebuie toalete, de exemplu, sau căldură, sau să nu cadă pereții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *