Timmermans, îngrijorări față de declarațiile liderului PSD: „Nu știu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune”. Daddy NU vrea să comenteze

Președintele PSD, Liviu Dragnea, sfidează criticile prim vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, spunând că nu dorește să omenteze. În plus Dragnea spune că nemulțumirile legate de Ordonanța pe Legile Justiției sunt legate de faptul că un judecător ar putea fi procuror european, evitând să mai răspundă la întrebări legate de actul normativ pe motiv că nu este jurist.

Frans Timmermans, prim vicepreședintele Comisiei Europene, a declarat, după o întrevedere cu Liviu Dragnea, liderul PSD, că acesta „nu vrea să părăsească familia (PES), vrea ca posibilele neînțelegeri să fie rezolvate”,oficialul UE adăugând că „nu știu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune”.

Timmermans s-a întâlnit cu Liviu Dragnea la Congresul Partidului Socialiștilor Europeni (PES), care s-a desfășurat weekendul trecut în capitala Spaniei, Madrid. La întrevedere au mai participat Serghei Ștanișev, președintele PES, și Udo Bullmann, liderul grupului socialiștilor și democraților din Parlamentul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *