Timmermans o bagă iar în ședință pe Dăncilă

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans se va afla luni şi marţi la Bucureşti cu ocazia reuniunii informale a miniştrilor secretarilor de stat pentru Afaceri Europene din UE. Acesta va avea o întrevedere luni cu premierul Viorica Dăncilă.

Săptămâna trecută, în cadrul vizitei lui Dăncilă la Bruxelles, prim-vicepreședintele Comisiei a transmis un mesaj ferm prin care a cerut Guvernului să nu mai atace justiția.

Reuniunea informală a miniştrilor şi secretarilor de stat pentru Afaceri Europene din UE va avea loc la Palatul Băncii Naţionale a României, unde vor fi prezenţi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi comisarul european pentru Buget şi resurse umane, Gunther Oettinger

De asemenea, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) va acorda înalta distincţie de Doctor Honoris Causa prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans va avea luni seara o întrevedere cu prim-ministrul României Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *