Tinder va avea feed pentru conţinut

Tinder face un pas un nou pas către transformarea în reţea de socializare veritabilă, adăugând în aplicaţia pentru mobil o secţiune în care găsim poze şi postări făcute de alţi utilizatori.

Feed-ul de conţinut este interpretarea Tinder a timeline-ului Facebook, doar în loc de ştiri şi postări specifice Facebook vom găsi activitatea recentă a contactelor „potrivite” anterior. Utilizatorii vor putea lăsa comentarii la pozele nou adăugate şi reveni la contactele care au atras atenţia. Tot din feed-ul de conţinut vom putea iniţia conversaţii, alegând dintr-o lungă listă de potriviri adăugate anterior.

Pentru a simplifica alegerea persoanei potrivite, fiecare contact din feed are adăugate descrieri uşor vizibile, conţinând detalii esenţiale cum ar fi ocupaţia şi distanţa la care se află persoana respectivă.

Versiunea de testare a feed-ului Tinder, demonstrată public în luna decembrie a anului trecut, adăuga inclusiv poze preluate din reţeaua Instagram, puse în completarea profilului Tinder. Între timp această funcţie a fost eliminată, posibil, pentru a nu deranja acei utilizatori care vor să separe activitatea pe care o au pe Tinder de cea din alte reţele de socializare.

Sursa foto www.tinder.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.