Ţiriac și-a deschis o grădiniţă privată, cu program sportiv. Taxa pentru program prelungit este de 10000 de euro pe an

 

Ion Ţiriac a inaugurat o grădiniţă privată, bazată pe programa birtanică, cu specific sportiv. Taxa pentru program prelungit e de 10 mii de euro pe an. Grădiniţa e pentru copii cu vârste între 18 luni şi 6 ani.

Unitatea de învăţământ a anunţat că activităţile cu copiii vor funcţiona după programa britanică, iar echipa din echipa de cadre didactice vor face parte şi vorbitori de limba engleză. Printre sporturile practicate vor fi tenis, fotbal, înot, patinaj, baschet, karate, balet, alergare, gimnastică și parkour, ce vor fi ghidate de profesionişti din domeniu.

Țiriac a  mai anunțat că  grădinița va fi coordonată de  campioana olimpică la natație, Camelia Potec. 

„Educația înseamnă înainte de orice un copil fericit și sănătos (…) În calitate de părinte îmi doresc ca fetița mea să înțeleagă rolul sportului și să îi facă plăcere să îl practice”, a spus Potec, care e mamă a unei fetiţe de doi ani.

Ion Ţiriac a precizat că evenimentul de lansare a fost pe 30 iunie. Omul de afaceri a spus că preșcolarii nu vor face sport de performanță la grădiniță, ci activități sportive prin intermediul jocurilor: „Nu vorbim despre sporturi olimpice, dar despre o viață normală pe care un copil o poate avea prin intermediul jocurilor și activităților sportive. Demarat ca un program de educație fizică conceput pentru copiii aflați la o vârstă fragedă, obiectivul nostru este ca preșcolarii să dezvolte aptitudini sănătoase care să îi conducă către o activitate fizică regulată și relevantă în obținerea de înalte performanțe academice”.

Iată  taxele anuale de la grădiniţa lui Ţiriac:

  • pentru programul part time, 8:45-12:15, 6.000 euro. Taxa include gustarea de dimineață.
  • pentru programul full time, 8:45-15:30, 8.300 euro. Taxa include gustarea de dimineață, prânzul și gustarea de după-amiază.
  • pentru programul prelungit, se adaugă la programul full time, 15:30-17:30, 2.500 euro.
  • indiferent de programul ales, există o taxă de înscriere de 1.000 euro.
  • prețurile de mai sus sunt valabile pentru plata integrală, pentru plăți lunare, instituția percepe o taxă de 5% pentru procedurile de facturare.
  • pentru familiile care au mai mulți copii, de la al doilea copil înscris la această grădiniță, oferta este de 5% discount.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *