Toader CAUTĂ formula să scape de procurorul general! Astăzi va face marele anunț

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a venit la serviciu după un concediu de două zile și înainte a-și lua din nou alte două zile libere. Conform unor surse ministeriale, Toader finalizează astăzi evaluarea procurorului general, Augustin Lazăr, fiind foarte posibil să anunțe declanșarea procedurii de revocare din funcție a acestuia. Revocarea procurorului general este o dorință asiduă a PSD pe care Toader nu a dus-o încă la îndeplinire.

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai des de o iminentă remaniere a ministrului Justiției, Tudorel Toader, fiind chiar pregătit să preia portofoliul omul de casă al lui Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea dispus să facă orice îi cere liderul PSD la Justiție. Tudorel Toader n-a îndeplinit nici dorința lui Liviu Dragnea de a da Ordonanță de Urgență pe amnistie și grațiere, ceea ce a atras furia liderului PSD.

Totuși, șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, formațiunea care îl susține total pe Tudorel Toader a spus răspicat că-i acordă acestuia credit în continuare și că niciunh ministru propus de ei nu este remaniabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *