Toader continuă RĂZBOIUL cu Lazăr: Tot ce am afirmat este dovedit prin acte!

Ministrul Justiției,Tudorel Toader, continuă joaca de-a publicarea documentelor care ar atesta că procurorul general, Augutin Lazăr, și-a atașat la dosarul de candidat pentru Parchetul General o clasare dispusă într-un dosar al președintelui Klaus Iohannis. Deși, susține de două zile că va publica dovada spuselor sale, Toader găsește zilnic câte un motiv. El a spus înainte de a mereg la ședința de Guvern că va publica documentele referitoare la numirea în funcţie a lui Augustin Lazăr după amiază.

„Postez toate informațiile imediat ce vin de la Guvern. Tot ce am afirmat este dovedit prin acte”, a spus Toader.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunțase, luni seara, că marți va publica documentul pe care l-a invocat în cererea de revocare a lui Augustin Lazăr, respectiv o ordonanță de clasare a unui dosar care îl privea pe Klaus Iohannis pe care ar fi găsit-o în dosarul de candidatură al procurorului general. Toader a decis să ne mai țină în suspans un timp și a anunțat că nu va mai publica documentul azi, ci abia miercuri, pentru că a avut o zi grea.

„Eu voiam să îmi îndeplinesc promisiunea, pentru că e un documentul mai amplu. Dar, dupăo zi ca asta, intensă, voi avea înțelegerea ca mâine să vin, la prima oră, și să prezint acel document. Nu e despre ce a făcut, ci despre ce nu a făcut. Vom vedea ce va fi”, a spus Toader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *