Toader Îşi Alege Şeful Pentru DNA!

Trei din cei şase procurori candidați pentru șefia DNA susțin astăzi interviurile cu ministrul justiției, Tudorel Toader.

Prima discuție cu Tudorel Toader este programată pentru ora 11 pentru primii trei din cei șase declarați admiși la selecție, urmând ca marți la ora 8.00 să susțină interviurile și ceilalți trei procurori.

Sorin Armeanu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, Andrei Bodean, procuror la DNA Constanţa și Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa sunt aşteptaţi astăzi la Ministerul Justiţiei.

Pe 6 septembrie, Tudorel Toader va anunţa marele „câştigător”. Dacă vreun procuror îl va convinge pe Toader atunci CSM va trebui să dea un aviz care va ajunge la preşedintele ţării, Klaus Iohannis.

Pe 27 iulie, ministrul Justiţiei a respins toţi candidaţii înscrişi iniţial în cursa pentru şefia DNA şi a reluat procedura de numire. Reamintim că pe 9 iulie, Laura Codruţa Kovesi a fost revocată din funcţie, iar interimatul este asigurat de procurorul Anca Jurma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *