Toader, luat în COLIMATOR: „Tudorel a fost absolut penibil…”

Avocata Ingrid Mocanu, condamnată în primă instanță în dosarul ANRP, a avut un atac virulent pe rețelele de socializare la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader întrucât nu ar face nimic pentru sancționarea magistraților care fac abuzuri. Reacția lui Ingrid Mocanu vine după ce Secţia pentru anchetarea magistraţilor l-au trimis în judecată pentru abuz în serviciu pe procurorul Laurenţiu Mihai Vasilescu, cel care a amendat cu câte 5.000 de lei poliţiştii care l-au oprit în trafic şi au refuzat să îl lase să plece după ce le-a menţionat că e procuror.

„Un procuror a fost trimis în judecată pentru că se credea Dumnezeu pe pământ… la fel ca mulți alții. Sunt și judecători de același tip… adică varză.A călcat în picioare niște polițiști și și-a bătut efectiv joc de ei. Dar când calcă în picioare simpli cetățeni nu se pune? Dar când unii dintre judecători își bat joc de cei pe care îi au în față nici atunci nu se pune?
E grav că Noua Securitate a înviat și se crede procuror. Da, dar și mai gravă este lipsa de acțiune a celor ce ar trebui să ne protejeze, aleșii noștri.
Tudorel a fost absolut penibil în încercarea jalnică de a se justifica despre ce măsuri vrea să ia în țărișoară.
Olguța Vasilescu are perfectă dreptate: prea lent și fără vlagă se mișcă… luptăm cu scobitoarea cu dușmanul dotat cu arme nucleare.”, este mesajul dur scris de Mocanu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *