Toader pentru că a cenzurat presa refuzând acreditarea ziariștilor de la ProTV și Realitatea

Toader, sclavul lui Dragnea, așa zisul ministru al Justiției s-a transformat și în cezor de presă. Vineri, Biroul de presă al Ministerului Justițiai a refuzat să acorde acreditare ziariștilor de la Pro Tv și Realiattea, fapt fără precedent.

Toader i-a acuzat pe ziariștii respectivă că nu respectă „regulile de conduită”, fără a preciza care sunt acestea și la ce anume se referă.

„Despre respectarea clauzelor de acreditare ! In documentele de acreditare la MJ , exista o clauza prin care se prevede-” ma angajez sa respect regulile de conduita”. In repetate randuri, am facut apel pentru respectarea respectivei clauze !”, a scris, pe Facebook, Tudorel Toader.

Nu este prima oară când Toader blochează accesul presei, în ianuarie el refuzând să permită intrarea la o conferință de presă a unor ziariști pe motiv că nu aveau acreditare.

Dovadă că e și laș, Toader a revenit, după doar câteva ore, asupra deciziei de interzicere a echipei PRO Tv după ce acest lucru i-a fost cerut de Dăncilă. Despre Realitatea, Toader nu a primit indicații așa că interdicția nua fost, încă, ridicată.

Nici în cele mai crunte zile ale guvernării PSD din epoca Năsase, când justiția era condusă de Rodica Stănoiu, așa ceva nu s-a mai întâmplat.

Când esti avocatul penalilor care conduc țara e normal să urăști presa care nu e plătită de PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *